Idag var absolut-ingenting-dagen
Det innebär att jag var ute med Alfons och Ice bara 3 timmar sammanlagt idag på 2 olika rundar alltså 1,5 timme/runda. Jag kastade boll med dom och dom hämtade bollen jag kastade och om och om igen!
Under dagen har vi annars bara latat oss hemma och myst en massa.  Tror det är bra att ha en sådan här dag då vi tar det lite lugnare än vanligt och bara slappnar av.

Juste  dagens händelse!  Ice skadade sin tass ,såg att det var rött i snön då det blödde från hans trampdyna på insidan av frambenet. När jag skulle ta upp tassen och kolla på såret så kolla han på mig som han tänkte:
Oj det blöder visst?  Jaha  jaja kan du kasta bollen nu eller? 
haha han  är bra roliga han!

Må gott MVH Felicia och de fyrtassade
 
GOD KÄNSLA
Det är en häftig känsla!
Att se dom 2 gå sida vid sida bredvid varandra  var verkligen häftigt!
Tyson drar inte i kopplet utan lunkar på bredvid!
Tyson och Kelly trivs i varandras sällskap.
Dom har kastat boll under dagen och Tyson sovit i sängen stor del av dagen och gosat en massa!
Stolt över Tyson ♥

Väder: snöstorm utomhus och snön la sig!

13:00 Träffade Johanna och Robbie 
Sedan gick vi hem till mig för att fixa  våra skyltar " Terapihund under utbildning" Det stod på paketet att det skulle ta 3 minuter att stryka på klistermärkena på tyget men det tog 3 TIMMAR att fixa  sa att alla 4 skyltar var på det förbaskade tyget!

16:00  Gick vi ner i källaren för att träna med rullstolen olika övningar!  Och ja allting gick superduper bra! Blev chockad över att Alfons skötte sig så bra!  Ice var hemma med Manuel och vilade sig medan vi tränade. Robbie  var även duktig!  Har nog inte skrattat så mycket under träning!  Kul hade vi i alla fall! 

Senare gick jag upp och lämnade Alfons och hämtade Ice som var full med högenergi. Så vi släppte dom i skogen utanför mig där de fick busa som galningar!  Och  stackars Robbie skadade sig på trampdynan.  Undra om det är Ice som får vovvarna att slå sig?  Achilles  gjorde illa sig igår och Robbie idag och vem imorgon?

Varit en underbar dag! Nöjd med dagen! Nu på kvällen åt jag middag med värdens bästa pojkvän <3  Som jag även fick påskägg från!  Nu ska vi fortsätta att ha en mysig dag! Glad påsk!
Må gott MVH felicia och de högt älskade fyrtassade

Dagens låt
 
Väder:  blå himmel,sol och väldigt våraktigt väder tills framåt kvällen då det var mycket vind och kallt1 7+ på kvällen!

Dagen har varit händelserik.  Hade med mig alla mina 3 monster mot jobbet. Felicia och Achilles var också där.  Så Tyson och Achilles har lekt på riktigt för första gången jätte kul att se! Städat på dagis och haft koll på alla  vovvar.
Härlig dag på jobbet!

Efter jobbet var vi ute på fotbollsplanen och släppte Ice och Achilles. Där de sprang runt som galningar. Ice tränade även kommando famn med Felicia lite medans Achilles vilade sig en bit bort!  Efter en stund såg vi hur Achilles trampade snett och haltade på 3 ben. Felicia skyndade sig fram och jag därefter. jag kollade igenom hans ben och tyckte att hans ena tå var sne och mjuk. Men för att kolla närmare gick vi tillbaka till hunddagiset för att prata med min chef vad hon tyckte att man skulle göra. Vi ringde och beställde tid hos veterinären.
Sedan kom Sofia till undsättning och körde Felicia Och Achilles till veterinären. Men  var inte förrens om en timme efter hon hade tid så vi gick till hundrastgården där vi släppte Kyo, Alfons och Ice som fick springa av sig sin energi. medans Achilles och Felicia vilade sig i bilen. 
Därefter lämnade vi Felicia och Achilles. (visade sig att han hade en spricka eller något som delat sig enligt veterinären. Han fick en spruta för smärtan och sedan ska han gå på medicin)  Stackars Achilles <3

Jag och Sofia åkte hem till mig (utanför på ängen) och tränade hundarna att hoppa hopprep! :P  Haha alltid roligt att lära hundarna något nytt!  Efter vi var klar med träningen fick Alfons,ice och achilles springa runt som galningar! haha tror jag dog lite av hur mycket jag skrattade.
-Alfons vallar Kyo
-Kyo jagar Ice
-Ice springer lycklig och stolt med leksaken!

Juste  Tyson blev kvar på jobbet till halv 6 då han gick hem Till Kelly. han ska vara hos henne i ca en vecka. får se hur det blir! :)

DAGENS GODA!
Fick ett påskkort av 2 påskkäringar  som dessutom var min favoritfärg rosa! :)

Må gott MVH felicia!  
 
Idag har varit underbar dag på jobbet, blå himmel,sol och skönt väder dock fortfarande kallt!
Gulliga hundägare som ger oss påskägg och påskchoklad!  Sådant gör hela ens dag! Älskar mitt jobb <3
Idag fyllde min chef år så köpte blommor till henne! :) Vi var 4 styckena på jobbet så var riktigt skönt att gå rundorna  med vovvarna!  Dock var hundarna  på bra humör och väldigt pigga så mycket att göra på jobbet! 
såg även råttan idag igen utanför dagiset! helt sjukt att de inte ens är rädda?
På jobbet tränade Ice apportering och hantering av människor som låsas vara cpskadade för att se hur Ice reagerade.  Han hoppade inte och var väldigt lugn. Häftigt att se hur han förändras!  Som att ah 2 hundar i 1!

Efter jobbet så gick jag till fotbollsplanen med Felicia, Achilles och Sofia och hennes jack russel Kyo. Ice och achilles fick dampa av sig lite  genom att springa,springa och springa lite till! 

Sedan åkte jag och Sofia iväg för att åka hem till mig och hämta Tyson och iväg till Farstas BK där Tyson tränade Agility och vi tränade på skarpa svängar och kommando fram!  Han var super duktig! Och var väldigt taggad! han totalt älskar vippbrädan och när jag vilar då gör han den om och om igen haha  ser så roligt ut!
Alfons och ice fick vila sig, Ice tränade passivitet.

Och efter det  åkte vi och träffade Sofias kompis som kör Lastbil.  Och jag har ALDRIG sett Tyson så glad!  Han såg det största däcket han någonsin sett och gick fram och slickade lite på däcket! Han var så glad över att ha hittat ett sådan stort däck!  Sedan var han inte det minsta rädd över att lastbilen lät! :O  Även fast den var hur stor som helst! :O  Duktiga Tydais ♥

18:00-20-00  Ringträning inför utställning hos Gerad o´shea i Farsta garage! 
Han var super duktig och lär ut jätte bra metoder. Men usch vilken huvudvärk jag hade! 
Men vi tränade
- trava,
- stå med beröring,
- flytta bakdelen,
- hälsa på domare
- tajmning med belöning
- uthållighet

Ice var super duktig och fattade snabbt vad jag menade. Jag var helt slut efter kursen!  Men det var inte Ice. Hela hemvägen satt han med tungan utanför fönstret i Sofias bil tillsammans med sin farbror Kyo! Tyson satt framme hos mig och Alfons bak med Ice och Kyo!

Må gott MVH Felicia och de högt älskade fyrtassade vännerna! <3
 
Gud jag är så trött att ögonen nästan går i kors!  Så kort beskrivning av dagen!
- Jobbat
- Tränat terapihunds moment med Ice+ pluggat i böckerna och läst en massa!
- Sett en vildråtta mitt på ljusa dagen! 
- Varit på grundlydnads kurs hos Sandra i Helenelund med Malfie där vi tränade på
#  Stadga
# Sitt-ligg-stå kommando
# Frikommando
(somnade på bussen på väg till kursen och hem. jag var så trött!)
- Fick ett jätte vackert halsband i ett brev med glad påsk kort! tänk att något så litet kan göra hela ens dag! :)
- Såg en kvinna som hade cancer på tåget. Gjorde ont i hela mig när jag tänkte på den sjukdomen.
Men det som jag blev mest imponerad över var att hon var så glad och positiv när hon pratade i telefonen.  beundrar henne!  En vardagshjälte för mig!
- Såg en man med 17 piercingar i ansiktet :O
- Ice tränat med frisbee för första gången!

DAGENS BUS!
Ice och Tyson har delat på en HEL potatisgratäng! Som det snodde när min pojkvän inte var i rummet!  Så ja vad ska man säga? Nu är dom mätta! 

Må gott MVH Felicia och de fyrtassade!
 
Har varit en lugn och skön dag på jobbet. hade bara med mig Ice då min kära pojkvän har påsklov så lämnade jag Tyson och Alfie hemma :) Ice  har varit extra energifylld och hoppat hela vägen till jobbet som en kanin!
Snöat  under dagen, sol och sedan molnigt väldigt skumt!  Gick bra med alla hundar på jobbet mysiga och lugna.
Såg även en råtta utomhus mitt på ljusa dagen! :O 

Efter jobbet: Träffade jag Felicia och Achilles. Ice och achilles fick springa som galningar på fotbollsplanen mitt bland alla människor och barn. Dom är bra duktiga som bara håller fokus på oss (ägarna)  och varandra.
Efter en stund så går vi till en djuraffär som var stor,bra och hade massor av saker :D 
Jag köpte hem:
- Frisbee
- Pipleksak
- boll+ bollkastare
 - Ice fick även ärva Achilles gamla militär halsband

Hemma myste jag med Tyson och Alfie, de hade varit ute på promis med min kära pojkvän.
Tog även med Tyson ut och tränade honom med sin nya frisbee och kan säga att den håller väldigt bra!  :D
Vi tränade i hagel och snöoväder!  men Tyson var ändå super lycklig för att han fick röra sig!  Hans trampdyna är nästan helt återställd. Men som sagt vill inte han ska gå på asfalt på ett tag till.

Tyson´s träningsvideo från dagen!

 
Morgonen/natten började med att jag diskuterade hund med Johanna (Robbies ägare!  Väldigt intressant
Tror vi slutade diskutera vid: 3:30 på morgonen :P

4:00-6:45  Det var den sömnen jag fick! 
7:00-10:00 Tvättade jag många maskiner tvätt!  Tråkigt att tvätta. Speciellt när man är som en levande Zombie på morgonen!
12:00  Rastning av hundarna  ingen av dom ville typ gå ut!  Snöstorm är aldrig roligt! Så snabb rastning och sedan in och mysa massor! 
14:00  Mot affären och handla mat!
16:00  Åkte jag iväg  med Tyson för att köpa ett nytt halsband och koppel till honom!  5 personer som hälsade på honom och 4 kommentarer om hur underbar han är!  Tyson delade ut massor av grattis pussar till alla andra människor.  Så kul att se honom så trygg och lugn i sig själv. Han är så social,glad och har verkligen ett hjärta av guld! Han bar även sin boll hela vägen dit och hem.  Var lite gnällig på bussen då det var såååå tråkigt. Ice har lärt honom att pipa! Men det tränas bort snabbt! Köpte ett rosa nithalsband och koppel för bara 200kr! Tysons tass är mycket bättre än innan men han ska ändå fortfarande ta det lugnt och inte springa! han börjar bli så uttråkad även fast vi tränar mentalt :P

Mitt April skämt!
Hoppas det kommer bli bättre nu när dom äntligen har godkänt att man måste ha hundkörkort för att ha hund i Sverige. Sedan kan man hoppas att de andra länderna gör likadant
(Var ändå rätt många som gick på det :P)

Dagens träning: Eftersom det har varit ett sådant skit väder s¨å har vi kastat boll inomhus. Eller rättare sagt tränat "lyra"! (Att de fångar bollen i luften)  Mycket uppskattat från alla 3!  :)  Och nu ligger alla 3 och bara tuggar på sina ben fullt nöjda medan snön far omkring ute, jätte kallt juh!

DAGENS SKÄMT:
Blev lurad av Sandra Nordberg! Jag som har gått hela dagen och intalat mig själv att jag INTE ska tro på vad någon säger! Och så här skrev hon:
Vart är du kom hem !
om det har hänt dig något kommer jag aldrig förlåta mig själv ! <3

Må gott MVH Felicia
Och de söta fyrtassade!