11:00  Mötte jag Therese i bandhagen med alla mina 3 vovvar! Tyson,Alfons och Ice. 
Ice var helt galen som vanligt men Therese sa till honom på ett bra lugnt men bestämt sätt.
Sedan promenerade vi till skogen och släppte vovvarna!  De flög fram oh tillbaka i snöstormen!
Snöade ,blåste och var kallt!

Efter ett tag bestämde vi för att gå in och värma oss så vi gick till mitt jobb där Tyson,Alfons och Ice fick busa ännu mer och sedan fick de lite mat. (min mat som jag alltid har på jobbet)  Jag och therese snackade och bara tog det lugnt.  Trevligt! 

 14:00Sedan hem till mig och äta Lunch och snacka lite mer! :) 

15:30 Rasta Ice sedan fick ice vara ensam hemma.

Sedan iväg in till stan med Alfons,Tyson jag och Therese för att gå på evenemanget: Vi har inga kamphundar.
Där vi träffade 2 assistenthundar en mastiff och en newfoundlandshund. Även en rottweiler men tyvärr så var det inte så många där då de andra var på ett annat ställe men var ändå intressant att prata med nya hundmänniskor!

DAGENS GULLIGASTE! 
På väg in till stan så var det en pappa med sina två barn som satt mitt emot oss. (En dotter och en son) sonen kunde väl varit kanske 7 år och han frågade om han fick klappa och jag sa då självklart ja. Tyson och han blev typ bästisar på en gång och han tränade tass och andra.  Flickan vågade sig också fram att klappa men var lite blygare.  Pojken pussade även Alfons på nosen och liksom mitt iu ansiktet och Alfons brydde sig inte alls utan bara kelade vidare!
Sedan sa pappan Ne nu räcker det.

Pojken satt och tittade på Tyson och Tyson på pojken och man såg i deras ögon att de ville leka och gosa! Tyson gnydde lite. Pojken sa till sin pappa: Tyson saknar mig, jag vill klappa honom men pappan sa : Nej
Sedan efter en stund sa pojken igen:  Jag vill sitta där borta och pekade på stolen framför mig för där är mer sol. men pappan sa : Nej. 

När pojken skulle gå av klappade han på Tyson och gav honom en puss och sa:  Jag kommer sakna dig Tyson.
så himla gulligt!  Vilken kemi dom där 2 hade tillsammans <3

DAGENS DUKTIGA!
När vi var på väg upp för rulltrappan mötte vi en rullstols bunden kvinna. jag presenterade mig och berättade att jag utbildade mina hundar till terapihundar och frågade om de fick hälsa på henne.  Och hon sa ja att självklart det gick bra!  Alfons hälsade försiktigt och allt gick jätte bra. Förklarade  lite vad terapihund var och vad det innebär. Så stolt över Malfie♥

DAGENS GLADA!
På vägen hem hälsade Tyson och Alfons på 2 människor som var väldigt förtjust i Tyson och en äldre man som satt och kelade med Alfons hela vägen hem och  berömde honom för han var så lugn. Vi hade ett långt samtal om hur hundar kan hjälpa människor i olika situation.  Intressant!

Dagens sorgligaste musik så vacker så man gråter till den <3

Sorglig :(


Må gott MVH
Felicia och de fyrfotade
 
Vissa dagar vill man bara glömma och idag är en sådan dag! Haft panik, ont i magen och ja  stressad. Tack för att Felicia fanns med mig!  Allt blev i alla fall så mycket lättare när hon var där!

Dagen på jobbet har annars varit underbar! Felicia har varit flitig och tränat olika hundar på dagiset! Älskar att se hundarnas glädje som skiner i deras ögon när de får tänka med hjärnan och inte bara träna fysiskt! Härlig stämning inomhus medans det regnade,haglade,snöade,regnade igen och sen kom solen fram och det blev molnigt igen! Vilket äkta Aprilväder!

Fick ny hand/body lotion. Luktade super gott!  Fick det av min snälla chef!  :)  Oh kan säga att händerna blir jätte mjuka! Älskar den! Märket: Caribeean Health spa! Sedan kom värdens bästa pojkvän med räksallad till mig på jobbet! + Att han hade köpt ny hundmat till hundarna och vars ett oxstrupe till hundarna! ♥

Hemma var det massa mys med pizza, tv kanal 6 så klart! :D Och hundarna smaskade på sina ben sedan massa kel!  Oh vad jag älskar vår flock! ♥ Älskar våra relationer till varandra!

Trevlig helg önska vi!
Felicia och de fyrfotade ♥
 
Mot jobbet med Alfons och Ice , Tyson behöver fortfarande vila men håller på att bli bättre som tur är! 
På jobbet var Felicia och Achilles alltid trevligt sällskap!  Dagen har varit molnig, sedan regn, hagel och regn igen!
Var inte så kul att gå promenad mitt i regnet men men vad gör man inte för sina fyrfotade vänner på jobbet? 
Städa, mysa och träna vovvar är alltid lika skoj! :P 

Efter jobbet  mot fotbollsplanen för att släppa AD+HD  på fotbollsplanen.  Gud vad kul dom hade det mitt i regnet! 
Medans vi mest stod och titta på  med Alfie som sällskap! :) Duktiga hundägare vi är som är ute mitt i regnet bara för att dom ska få ha väldigt kul! Alfie fick också springa lös med bollen. Han tyckte det var skoj! 

Sedan följa Felicia och AD till bussen och hemåt.  Lämna Ice och Alfie och ut med Tydais och kasta lite pinne så han får röra på sig.  Älskar egentid med  mina hundar. Det är underbart! Han är fortfarande dålig men det är på bättringsvägen! :)

Älskade pojkvän ♥ 
Tog med sig suchi hem till mig! :D

Må gott MVH Felicia och de fyrtassade!

 
Jag ville inte vakna idag var så himlas trött! 
När jag träffade Felicia så var hon lika trött som jag! Men  våra AD+HD  Var inte trötta! 
Släppte dom på fotbollsplanen och dom sprang höger-vänster- fram- bakåt ja överallt! 
Alfons fick vara med oss under tiden så han slapp skitungarna! :P

På jobbet var det full rulle mycket att göra tur att Felicia var där!  :P
Achilles tränade passivitet och oj så synd det var om Achilles han gick runt och försökte få alla att leka men nepp ingen fick leka med honom!  Men efter ett tag la han sig ner och faktiskt vilade!  Duktig han är!
Ice och Alfie tagit det lugnt idag och vilat på jobbet.
Tyson hemma då han måste vila sin tass!  Men han var ute på morgonen med min kille.

Slutat jobba:  Då gick jag, Felicia, Achilles,Ice och Alfons till skogen i regnet.  Släppte lös busungarna så de fick springa av sig sin energi.  Dragkamp med pinne och jagaleken. Alfie fick också vara lös ett tag och busa med pinne han var väldigt happy! Försökte få några vårbilder sen men svårt när söta lilla Achilles inte ville sitta stilla+ att de började regna ännu mer!  Blöt blev man!  Men ingen av hundarna verkade bry sig särskilt mycket! 
Vi gick tillbaka mot dagiset och sedan skulle vi gå hemåt.  Men AD+HD  Hade så mycket energi så vi släppte dom mitt i regnet på fotbollsplanen. Lyckliga och smutsiga hundar!

Kommer sedan hem och äter mat som min kille lagat! Värdens bästa pojkvän oh älskar honom!  ♥

Sedan pratar jag med Sofia som ville träna!  Och visst jag är på! Varför inte?  Man säger aldrig NEJ till lydnad! :)
Vi åkte och tränade på IKEA:s parkering!  Ösregnade juh utomhus men ingenting på parkeringen under tak! 
Haha bästa tränings platsen!  :D  Vi hade jätte stort utrymme att var på! 

Tyson- Tränat Rutan!  Och oj vilken fokus han hade idag!  Tränade med boll som belöning!
Han fattade snabbt vad rutan innebär och går nu in i rutan och lägger sig ner helt!  Med huvudet platt i marken. Så stolt över honom♥!. Han var så tränings sugen! 

Ice-  Har fått träna massor av passivitet. han börjar bli riktigt duktig och kan vara stilla en lång tid nu. Men får ibland sina ryck som han tror att han skall få alla att göra som han vill! haha han är en väldigt speciell aussie!
Tränade Rutan sen!  Och han var duktig och förstod snabbt att han skull vara där, dock körde vi med targetplatta i rutan för att han skulle börja förstå att han skulle gå in där. Men är stolt över honom ♥. Även om han inte presterade på topp idag! :)

Alfons- Han är en väldigt mjuk hund att jobba med och signalkänslig. Använde mycket peppande och viskade nästan orden och han lyssnar så lätt. Häftigt att träna en bc! Alfons trodde först han skulle ta nos på konen men lärde sig snabbt att han skulle in i rutan för då kom godis!  Han lärde sig även att lägga sig i rutan!  Stolt över honom ♥

DAGENS DÅLIGA!
Glömde bort att jag hade lydnads träningsträff idag! :(  Måste börja skriva upp så jag kommer ihåg saker! 

Väl hemma så la sig alla till rätta och somnade! En underbar dag med mycket uträttat! 
Må gott MVH Felicia och de 4 fotade!

 
Har varit på mitt underbara jobb med dom underbara hundarna! 
Skönt med  lite sol och vind! Tyson fick stanna hemma och vila då han fortfarande är dålig i sin tass (under trampdynan  =/  Madalfie och Ice fick följa med och busa på jobbet och sedan tränade vi trickträning, koncentration och uthållighet.
Att  utföra trick  olika snabbt och kunna  orka hålla ut att vänta.  Som sagt den som väntar på något gott väntar aldrig för länge! Riktigt vårväder i dag till och med  första flugan! 
Blev att fota och ta lite vårbilder på väg mot och hem från jobbet. 
Haft en helt underbar dag!  När jag kom hem blev det mys med alla, älskar vår flock! Speciella på sitt eget lilla vis!  (inklusive min pojkvän)

Sedan på kvällen iväg för att gå kurs för Sandra i Helenelund. Vi var 5 styckena 1 blandrasvalp, 1 jack russel, 1 golden, Fina Robbie som är Johannas hund och så var Tyson med.  Gick igenom grundläggande saker. Alltid intressant att se hur olika instruktörer lär ut.
Gick igenom:
- Kontaktövning
- Namninlärning
- Avslappning

Efter kursen så  fick Tyson och Robbie  träna med Robbies fina Frisbee. Bara måste köpa en sådan!  Jätte bra kvalité

DAGENS DÅLIGA!
Liten Prysarik krysarik gjorde utfall på Tyson och allt ägaren gjorde var att säga :  Såja  var inte rädd lilla vän!
Usch vad arg jag blir!

DAGENS GODA!
Kom fram 2 unga tjejer som jobbade på UNICEF och fråga om de fick klappa Tyson då de verkligen gillade hans energi!  Jag svarade självklart fick dom  hälsa. Och hon ena tjejen busade rätt vilt med Tyson. Så himla kul att se när människor faktiskt vågar ta sig fram till Tyson och ser hans riktiga fina personlighet! 

Må bra mvh Felicia och de fyrfotade!
 
Idag har jag varit på jobbet många vovvar idag och mycket att göra,städa, utfodra,rasta,aktivera m.m Ice och Alfons var med på jobbet och njöt av vardagen! Alfie fick även träffa sin älskade Kelly som han busade och tränade med.  Så han var super glad hela dagen! 

Har även ringt runt till olika flygbolag, skk ,jordbruksverket och resebyrå!  Kan säga att visa av det här människorna som sitter i serviceavdelningen som man pratar med är så otrevliga!  Men lyckades till slut få tag i en trevlig person som berättade om allt om hur det är att att med hund på flyg och vad det kostar o s v. British Airways får man inte ha hund med SAS, KLM ,Air france får man ah med hund. Kostar ca 3000 att ta med hund tur och retur. Måste bara kolla upp vad som krävs för att ta in hund till det andra landet så har jag rätt bra koll på mesta!

- Ska ta blodprov och sedan vänta 30 dagar och se om det godkänts och vaccinet åkt ut i kroppen. Då får man pass!
- hemvägen blir det E9.164 veterinärbesiktning minst 4 timmar innan hemresan!

Skall fixas!
- Ice ska anmälas till sin första officiella tävling!
- Alfons kanske anmäls till agilitytävling snart
- Ska fixa tävlingslicens till Tyson
- hitta hundvakt bättre vara ute i god tid! :)

Må gott MVH Felicia och de fyrfotade!


 
 
Vaknade klockan halv 1 så himlas skönt! Alla vovvarna sov och öppna ett öga när jag vaknade. Så vi låg kvar och bara hade en skön uppvaktningsstund och tog vara på den underbara stunden! Så mysigt med morgonmys!

13:00 Då gick vi alla ut till lilla fotbollsplanen, tänkte först gå till skogen men varken hundarna eller jag gillar myggorna som har kommit nu!  Släppte lös alla 3  som fick busa runt som galningar.  Kastade även  bollen till dom i de fina vårvädret. Blå himmel, några moln, massor av sol lite svala vindar och skön stämning äkta vårväder!

14:30 Hem och vila en stund, å hundarna verkligen var jätte varma! Drack vatten och sedan al dom sig och somnade direkt!  medans jag såg amazing race och  fear factor intressanta program det där!

18:00 Ut med Tyson och Ice till lillskogen precis nedanför där jag bor typ 30 meter dit!  :P  Dom fick busa av sig, sen kastade jag boll åt dom och passade på att fota en massa uppe på lilla berget! Alfie  låg och mös med husse inomhus som hade jobbat hela natten. Han föredrar mys med husse än bus med galenpannorna! Ice,Tyson och jag såg solnedgången tillsammans. Så himla mysigt att bara njuta av stunden som var! Vackert!

19:30  Hem och sova med massor av mys!
Dagens låt

Må gott MVH Felicia

 
Dagen började med att Tyson och Ice busade utomhus och hade megaskoj!
Sedan hade jag egentid för Alfons jätte mysigt!  Vi körde jagaleken. Var för det mesta jag som jagade honom utomhus. Alla människor glodde på mig och kan förstå det måste sett väldigt roligt ut!
Matte springer och pratar med pipig röst med sin vovve :P

11:30 Träffade jag Elin och Mikksen (pumi)  i kungsträdgården där vi tränade freestyle. Eller Ice fick mest träna passivitet då han var uppe i varv.  Jätte kul att se Elin och Mikksen träna tillsammans super duktiga!
Sedan tog vi fikapaus på ett café där jag åt en smaskig semla och drack en chai late! tack Elin! 

Sedan träffade vi upp ett gäng från alldogs cancan gruppen. Där vi tränade freestyle där 1 och 1 gick upp och uppträde för publik. Det var jätte roligt fast var rätt nervös första gången!  Ice hade inte full fokus på mig var helt enkelt för mycket runt omkring idag. Kan säga att han gjorde överslagshandling istället och kliade sig ett x antal gånger! men vi hade kul och det är juh det viktigaste!  Alla dagar kan inte vara bra dagar!

DAGENS HEMSKA!
Ice råkade fastna i min sko idag under freestyle träningen och hamnade på sidan och låg sedan på gruset och rörde inte sig! Trodde först han hade brutit ett ben men som tur var så var han okei!  Tror nog mest han blev chockad men usch så rädd jag blev. Mitt hjärta slog en volt! 

 Onödig info!
När Ice är uttråkad då  kliar han sig, gäspar eller skakar på sig för att få uppmärksamhet. han är inte dum inte!

HEMMA:
Ja då var vi ute i 2 timme i skogen alla mina 3 vildingar sprang upp och ner för det lilla berget vi har. Och hade super skoj!  Och tro det eller ej men när jag kollade på Alfons så satt det 3 myggor i hans ansikte. De äckliga djuren har vaknat till liv! Usch!

DAGENS LÅT

Må gott MVH Felicia och de fyrfotade!

 
Idag har det varit en äkta vårdag väldigt varmt och lite svala vindar dagen började bra!
Idag blev jag och Ice ovänner! Hade han och Alfons lös på fotbollsplanen så att de skulle få springa runt som de alltid brukar göra lösa innan jobbet började! Då kommer en människa från andra sidan fotbolls planen.
Ice får syn på den här människan och springer i 190 fram mot människan och börjar sedan tokskälla!
Alfons får för sig att hänga på och skäller 2 gånger. Men båda 2 slutar skälla när jag sa till dom! 
Ice och Alfons kommer sedan krypandes till mig och verkligen skäms över sig själva då jag ger dom min kalla blick och säger ingenting till dom! Men efter mindre än 1 minut började Ice skälla igen och jag sa till honom med ordet nej! Då skriker Ice för full hals dramaqueen som han är!
Människan som passerar vänder sig om och kollar på mig som sitter bredvid honom och frågar mig vad jag gör med honom och säger att jag ska släppa honom! 
Men jag håller inte ens i honom!? 

Ice slutar skrika efter ca 2 minuter och jag la honom ner på sidan så han kunde få slappna av. klappad honom och berömde för att han lugnade ner sig. Människan kom närmare oss och frågar om han är okej?  Jag svarar att ja det är han. Då säger hon till mig att hon inte var rädd för hundar och att jag inte ska vara arg på honom. Jag svarade att jag inte är arg på honom och att jag inte höll i han och att han skriker när han inte får som han vill.
Hon kollar på Ice och ser att han är lugnare och frågar om hon får komma fram och hälsa då hon älskar hundar.
Jag svarar att ja absolut det får hon. Jag ger både Ice och Alfons kommando att hälsa och dom blev jätte glada. 
Så slutet gott allting gott! :)

Men ärligt talat så har nog Ice börjat komma in i spökåldern! Senare på dagen släppte jag honom lös med Achilles på fotbollsplanen och då var han som vanligt igen sa ingenting!  Och det var barn , människor och allt möjligt på planen! Knäppa vovve!

Dagen har varit rolig och saker som hänt är:
- Fotografering av vovvar
- Bus med Ice´s bästa kompis Achilles och hans ägare Felicia så klart!
- Träning med vovvar på jobbet+städning
- Skogen med Tyson,Alfons,Ice och min älskling
- Fått hellokitty hörlurar som är rosa!
- imponerad av Achilles som apporterade leksaken till hans ägare Felicia då han aldrig brukar göra det!

Nu blir det fredagsmys!  :)

Må gott MVH Felicia och de fyrfotade!
 
Idag vill jag gratulera till amstaffen Achilles som fyller hela 10 månader!
Det firade med massor av bus och lek med Ice,träning med Alfons, Felicia och mig.
Sedan råkade jag ta mig en dusch på jobbet då jag tappade duschslangen och det for vatten överallt! 
men det gick i alla fall bra som tur var!  Väldigt varmt idag med lite vind. Vinden är uppskattad när man går på långpromenad med alla fina vovvar!

Dagens:
- Alfons badat
- Ice  badat mage+tassar
- Tyson trött efter gårdagens bus! (hemma)
- Såg djurpoliser på kvällen


Efter jobbet så fick Achilles och Ice vara lösa på fotbolls planen och busa av sig tills dom inte orkade springa mer. Felicia var lite nervös över att achilles skulle sticka men han var så duktig så. och skötte sig utmärkt! 
Tyson har bara varit hemma och vilat efter gårdagens bus!

Nu är vi hemma och ska bara vila oss
Må gott mvh Felicia