Dagen började med att jag klev upp ur sängen som en zombie mega trött!
Fixade på mig kläder och tog med alla 3 hundar till jobbet. snöade hela vägen till jobbet -_-
Var en väldigt jobbig dag på jobbet, många hundar.
Dock var det kul att trimma en hund  och Felicia fick bada henne.

Träning:
Ice: Pippi,fågel,bo och holk och det hemliga tricket. Han börjar bli riktigt grymt duktig och har verkligen hittat balansen i kroppen nu. Älskar att jobba med honom,väldigt samarbetsvillig och väldigt påhittig! 

Alfons:  kan nu lägga en peng i en väldigt small spricka som t.ex. en spargris. han är jätte duktig och klarade det på första försöket.  han var jätte glad över att få jobba och gjorde det om och om igen. Sedan kelade vi en massa!

Tyson: hade bus och lekdag idag. Då han hade pusskalas med amstaffen Achilles och massor av kel med Kelly.

DÅLIG NYHET!:
Mitt minneskort har gått i sönder!  Gah så jobbigt så kan inte fota! 
Får helt enkelt ta och köpa ett nytt :)

GLAD NYHET:
Jag har hittat en lägenhet som vi antagligen kommer få, en 3.a! :D 
Nu får vi hålla tummarna över att vi får den!

Må gott MVH Felicia och de fyrtassade

 
Ja vad ska jag säga idag var jag riktigt Morgontrött satt och peta in fingret i ögat för att leta efter linsen som låg i burken framför som jag inte hade satt in!  Haha  ibland är man bra rolig!
Till och med Ice var morgontrött och låg på rygg i biabädden bredvid trötta Tyson och ville inte gå upp! 

Jobbade Stängning idag och gick väldigt bra! Tyson,Ice och Alfons var med på jobbet idag där det även fanns löptikar. Ice och Tyson var riktigt duktiga och busade med varandra åt mat och ignorerade löptikarna. tänk att de inte ens bryr sig de minsta!? Häftiga hanhundar jag har måste jag säga :D Alfons är kastrerad  så han bryr sig Heller inte!  Fick besök av Kelly så alla vovvar blev super duper glada

18:00  Var vi ute på fotbollsplanen med Kelly och hennes kompis där hon körde hinderbana med Tyson och jag blev minst sagt chockad när han kunde kommando under :O  Det är så kul att se dom arbeta tillsammans häftigt! 
Även Kellys kompis fick prova hinderbana med Tyson.  Sedan kutade Alfons,Ice och Tyson som galningar på fotbollsplanen tills dom var helt slut! 

Träning under dagen var trickträning så som pippi,fågel,runt m.m

19.00  Var vi hemma och hundarna helt slut! De gick och la sig direkt :)
MVH Felicia och de fyrtassade

OBS! Blev inga bilder från dagen men bjuder på gamla bilder OBS

 
Dagen började med att vi vaknade kl 12:oo Gah så skönt!
Ut på kissrunda med vovvarna som var lite sega till och med Ice!Då var det i alla fall blå himmel och sol och snön höll på att smälta. Kan säga att folk dessutom stirrade på mig när jag var ute i min onepiece rosa och lila och 3 hundar XD

Kl 15:00- 17.00 Var vi ute i lilla skogen precis utanför mig, där hundarna tog sitt första lilla dopp i en vattenpöl! 
Dom hade super skoj,sprang massa rundor och bara fjantade omkring med massor av vårkänslor. Kan säga att hundarna blev väldigt skitiga då det var lerigt nästan överallt! Men dom var i alla fall lyckliga!  Tränade även passivitet med Ice band fast honom vid ett träd. Först pep han typ 3 min sen satte han sig ner och tittade på när jag kastade boll med Alfons. Ice har blivit super duktig och känner att det går framåt med passivitets träningen.  

18:00-19:00 Var jag ute med Alfons och Ice  i skogen där de blev väldigt leriga. Vi körde godissök i vatten och dom var super duktiga och letade upp godisarna och åt upp dom!

19:20-20:00 Tränade jag med frisbee med Tyson. Nu har han lärt sig 2 olika kommando Tut- motsatsen till runt och över- när han skall hoppa över benen och fånga frisbeen. Han var super duktig och fokuserad på mig!  Jätte kul att se honom så motiverad i träningen.

DAGENS NYHET!
Har bestämt mig att åka till Hawaii med Felicia nästa år så ska börja spara ihop pengar! :) Är verkligen taggad och längtar som bara den!  Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge! :D

Fick även en jätte fin redigerad bild utav Linnéa, tack :)

Må gott MVH Felicia och de fyrtassade
 
11:30  Vaknade jag och alla vovvar  låg och sov och sträckte lite på sig när jag hade vaknat! Till och med dom tyckte det var mysigt att sova ut! 

12:00-14:30 Var vi ute i snöblandat regn, jag kan säga att jag var mindre glad då det var kallt och man blev blöt även fast man hade ordentliga kläder på sig!  Tyson,Alfons och Ice var totalt överlyckliga och sprang runt som galningar.  Tränade även passivitet med Ice och tro det eller ej :O Men han satte sig ner  TYST och bara tittade på.
Han var verkligen super duktig idag!  Men som sgat man blir så himla glad över att se ens hundar springa och bara få vara lyckliga vovvar! 

Sedan kom vi in och bara vilade oss, hundarna gick och la sig direkt och jag tände lite värmeljus och ljusslinga för att det skulle vara lite varmt och skönt! Hm blir nog att träna lite mentalt senare så de får något att göra! :)

Må gott MVH Felicia och de fyrtassade
Dagens låt
 
Fredag den 13.de

Jag vaknade och hade sovit jätte skönt under natten!  Utvilad och pigg! hade  mys stund med Tyson och Ice på morgonen.

Kl 13:00 Var jag på ett Ålderdomshem med Alfons. Skulle ditt på ett möte med en utav cheferna för att se om jag fick praktikplats eller inte. Och vi fick faktiskt praktikplats! Jag är så himla glad och stolt över Alfiedalfie! Chefen var jätte trevlig och visade mig runt på ålderdomshemmet. Så nu är jag upptagen varje helg Lördag och Söndag! :P Finns 9 olika avdelningar som vi kommer kunna jobba på!  Även Ice och Tyson kommer att vara där kommer ha med mig en hund/gång

Alfons Agerande under dagen:
Höll sig lugn under hela besöket idag.  Några i personal hälsade på honom och han stat ner  och var hur trevlig som helst. Han brydde sig inte om rullstolarna eller något. Utan lugn och trygg i sig själv. 

Sedan att det har regnat hela dagen gör mig ingenting för då vill inte Tyson vara utomhus!  Ice  mår i alla fall bättre men har sovit hela dagen och vilat sig.

Bra saker under dagen
- Fixat bibliotekskort och skrivit ut lite papper
- Jag fick praktikplats
- Tyson och Ice varit lugna under dagen och inte velat vara ute då det regnat
- Alfons fick besöka ålderdomshem och skötte sig exemplariskt
- Jag har städat här hemma

Jag totalt älskar Fredagen den 13:de
Må gott MVH Felicia och de fyrtassade
 
På väg till jobbet spydde Ice  2 gånger och hade diarré, han var lugnare än vanligt ( som en normal hund).
Han har i alla fall vilat på jobbet och varit otroligt lugn sovit mesta dels av tiden.
Felicia och jag har haft en trevlig dag på jobbet även fast hundarna var lite jobbiga idag pga löptikar.
Städat och fixat snyggt och rent på jobbet som vanligt! 
Lunch blev det pizza mm vad gott, regnade utomhus så då får man faktiskt äta pizza!
Vi hade en härlig eftermiddag, jag var kamerakvinna och Felicia tränade in nya trick med Alfons
- Att apportera skor , när skorna sitter på fötterna
- Apportera strumpor när de sitter på foten
- Dra av en tröja när den sitter på, genom att dra i ena änden av armen.
- Apportera en jacka när den hänger på en krok genom att ställa sig på två ben och ta av jackan med munnen.
- Träna att hålla sig lugn när Felicia är galen, högljudd, viftar med händer och huvud
- Ha olika onaturliga kläder på sig och ändå kunna stå still, medans hon fixar med ben,huvud och kroppen
- Kasta läskburkar i soptunnan

Jätte kul att se dom arbeta tillsammans. Alfons älskar verkligen att arbeta och tycker om att träna med Felicia.
Även Ice tränade med Felicia:
- Lämna saker från henne till mig och tvärtom. 
-Pippi
-Fågel
- Backa
- Sitt
- Sitt fint och skifta till upp
-Ta svansen! NYTT

När jag kom hem så gick jag ut med Tyson och tränade med frisbee och nu har han lärt sig ett nytt kommando:
-Runt (Då han går runt mig)
Han var jätte glad och på topp idag!  Folk gick förbi och ahn hade full fokus på mig! En hund gick förbi och han skötte sig perfekt! stolt över min kille ♥
Må gott MVH Felicia och de fyrtassade
 
Ni får nöja er med text då kameran är glömd på jobbet!
Jag vaknade trött men ändå glad! 
Fick släppa ut Tyson som inte ville gå upp han skyndade sig att kissa och bajsa sen gick han in och la sig i sin säng.
Tyson är inte morgonpigg kan jag lova! 

Sedan mot jobbet med både Ice och Alfons. Felicia var även där fast utan Achilles då han behöver vila upp sin lilla tå. Dagen på jobbet  var bra,  vi badade Alfons och Ice och Felicia fönade Ice och sedan trimmade jag honom lite. Felicia var även fotografen idag som fotade från alla möjliga vinklar medan jag städade haha ne  skoja hon hjälpte också till!  Klippte en grandis klor.  En utav de finaste grandis jag någonsin sett! 

Sofia kom lite tidigare till jobbet så hon följde med på promenad med vovvarna :) Sen slutade vi! 
jag och Sofia åkte hem till mig och hämtade Tyson och körde sedan till Upplands Väsbys BK. Först  släppte vi hundarna i skogen där de busade lite. Kyo blev visst lite sur på Tys-tys så Ty-ty fick sig lite bett så det började blöda.  Men dock var det inte så farligt. Efteråt kunde dom ändå umgås som vanligt osv  så inget storbråk! :)
Stolt över Tyson som faktiskt slutade  att muppa sig mot Kyo när jag sa till honom med min röst!  Skönt!  stolt över honom <3

Sedan tränade vi agility satte ihop värdens bästa bana!  Jag totalt älskade den! Haha jaja jag vet ritar dåligt och slarvigt men men så här såg banan ut!
Sedan åkte vi och hälsade på Tovas uppfödare!  Men tyvärr var alla magsjuka! :(  Men ändå jätte trevligt att få träffa alla igen!  Så efteråt åkte vi till en skog som jag totalt älskar öppen men ändå väldigt mysig!  Där tränade vi sök! 
Jätte skoj och aa dom var super duktiga alla 3! 

kl 19:00  var det styrelsemöte på Upplands Väsby BK!  Jätte trevliga människor! :)  Ska antagligen hjälpa till i styrelsen som medlemsadministratör :)

Kl21:00  Hemma!  :)  Och blev sååå glad när jag såg att min älskling hade köpt Boombaster Cdspelare där man även kan ha sin iphone och ipod och den har usbminne!  Skit stolt :D

Vill bara säga ett stort tack till felicia som finns där och backar upp en  när  man blir så less på folk som skriver om saker det inte har någon som helst aning om. ta reda på fakta innan man påpekar en sak! :)

Må gott
 
Dagen har varit regnig och väldigt molnigt!  Tråkigt väder! 
Kul att se alla fina dagisvovvar igen. man har ändå saknat dom! 
Ice var överlycklig att träffa alla medans Alfons bara jaha ja då är vi här igen.
Gillar verkligen mitt jobb så skön stämning och härliga människor runt omkring!

Har hittat 2 praktikplatser som jag kanske kommer att börja praktisera på vi får hålla tummarna att vi får praktikplatserna inför terapihunds utbildningen! Ska dit till det ena nu på fredag och det andra på onsdag.
Håll tummarna för oss!

Efter jobbet hämtade jag Tyson, var ett kärt återseende.  Alfons blev galen när han såg Kelly och ville såååå gärna hälsa. Tyson var super glad och jag med!  skönt att ha familjen samlad igen.

DAGENS PINSAMMA:
Jag hade alla 3 lösa på fotbollsplanen och så kom det 2 schäfrar bakom oss som jag inte såg.  Ice stack fram men han skällde i alla fall inte!  Han är så jävla jobbig nu. Då han är helt orädd och hör absolut ingenting. Inne i perioden "jag gör vad jag vill".  han sprang runt dom och sedan hälsade på dom. Jag ropade in honom och han kom till mig sen han bara ne jag går nog tillbaka istället!  Så höll han på 3 gånger. Tills jag till sist  fick tag i honom. Jag sa till tjejen som ägde schäfrarna:  Att jag bad så hemskt mycket om ursäkt säkert 10 gånger!  Usch vad jag skämdes. Sedan frågade hon om mina hundra var snälla och jag sa att ja det var dom :)

Hon frågade om det gick bra att om dom kunde leka. Jag blev jätte glad och svarade självklart ja. Hade bara Ice lös då jag tycker att Alfons och tyson kunde ta det lite lugnt och träna passivitet.  Ice och hennes 2 schäfrar Kingen 3 år gammal och Exena 7 år lekte och busade. Haha gud vad Kingen lekte hårdhänt, tog tag i Ice och Ice brydde sig inte.  Hon vart jätte glad över att hittat en lekkamrat till Kingen då han aldrig lekte med någon. (eftersom det bor så dåliga hundägare här)  Vi stod och pratade ett bra tag och bytte sedan numer) Äntligen lärt känna en ny vettig hundmänniska (Alexandra) här i området :) underbart!

DagensPostiva
- Pratat med Ice uppfödare alltid lika trevligt! Han syster väger 19kg och är 49 hög, hans mamma 22kg och hans mormor 23kg.
- lärt känna en ny trevlig aussieägare som jag även diskuterade lite med!  Härligt med trevliga aussieägare!
- Lagat mat med min älskade pojkvän
- hittat 2 nya hundkompisar till ice 
- Bestämt mig att börja gymma på riktigt och börja gå på diet
- Städat hemma
- Tagit över en grupp på Facebook som heter hundsnack råd och tips

Dagens låt:

Må gott MVH Felicia och de högt älskade fyrtassade

 
(Fotograf: Therese Hybner och redigerad av mig)

Idag har Ice varit sjukt jobbig!  Gnällspiken numer 1!
På väg in till stan pep han och pep och pep lite till! 
Var ett barn som tappade sin kanelbulle på golvet i tunnelbanans vagnen, och Ice  ville sååå  gärna ha just den där kanelbullen som mamman sedan la i vagnen för att sedan slänga lite senare. När vi sedan skulle gå av vagnen så kastade han sig mot barnvagnen då han visste att kanelbullen låg där. Dock hann jag säga till honom innan han hann ta tag i bullen! Matgalna hund!
Usch sådan huvudvärk jag fick av Ice medan min andra fina Alfons bara låg där lugnt och stilla!

Väl framme i Kungsträdgården så var Ice hyperdyper! Jag bestämde mig att träna passivitet med Ice då han var uppe i varv.  All dogs cancan människorna gick nästan precis när vi kom. Men det gjorde inte så mycket eftersom det ibland kan vara skönt att träna  själv. Ice behövde som sagt komma ner på jorden, medan fina Madalfie redan var lugn i säg själv.

När han var lugnare så tränade vi lite freestyle det gick toppen. han hade full fokus på mig även fast massor av människor gick förbi. Ice har som sagt börjat komma in i "buff-perioden"  Då han helt plötsligt från ingenstans kan skälla tyst på en människa. Men det är nog spökåldern så tror det kommer försvinna. Men vi tränar som sagt på det. Han skällde till och med på Manuel när han kom och hämtade oss när vi tränat klart?
Man bara hallå är du inte klok i huvudet Ice?! 

Alfons var super duktig och var väldigt peppad för att vara honom. Han var jätte glad och tränade snabbt och enkelt. Så skönt att träna Alfons. Skön hund att ha att göra med! Han är högt uppskattad <3

Sedan var vi inne och gick i stan ett tag rätt många människor ändå!  Köpte linsvätska och sedan ingredienser till att göra Sushi!  Min älskade Manuel skulle laga  Sushi till mig!  Gah så gott det var!

Må gott MVH Felicia och de fyrtassade!
 
Idag  gick jag på Terapihunds träff med Johanna, Robbie och jag hade med mig Alfons medans Ice fick stanna hemma. Haha vi yrade först runt som 2 yra hönor och letade efter stället vi skulle vara på och hittade till sist! 
Var en trevlig dag!  Alfons skötte sig jätte bra
- Gick fint i kopplet
- Hälsade på ett barn och några vuxna
- Tränade passivitet
- Tränade kontakt
- Visade lite trick han kunde

13:30-15:00Var ett trevligt gäng och stabila hundar. Blev väldigt imponerad när jag hörde om saker hundarna kunde! 
Tänk att en hund kan hjälpa en människa så mycket? Det är rätt fantastiskt.  Epilepsihund som varnar när ägaren får ett anfall. Eller Servicehundar som hjälper ägaren genom vardagen med massor av olika saker. Var mastiff, nuffe, labbe, schäfer, shitzu m.m så lite blandade hundar :) Vi gick även förbi en hundrastgård där det fanns massor av hundar och där det bland annat blev bråk mellan 2 styckena! Förstår inte hur man som hundägare kan släppa sina hundar och sen stå och snacka med andra hundägare och inte ha koll på sin egen. Usch!

17:45 Efter träffen gick jag och Johanna med vovvarna till Himmelska hund caféet.  Och självklart hade vi problem att hitta dit också! Men  vi kom dit en kvart innan det skulle stänga! Och wow vad fint där var!  Snyggt och rent och väldigt lugnt!  Då det bara var vi där! jag drack te och åt kladdkaka gott!

18:00Efter det så gick vi till gärdets hundrastgård och släppte hundarna så det fick busa. Alfons ville mest leka  jagaleken så tror nog att Robbie tycker Alfons var lite tråkig!

Dagens dumma!
Usch vad jag hatar hundmänniskor i detta område!

Var ute med Ice och kastade pinne och busade. Så kommer det ut en kvinna från huset bredvid med sin Lejonbergerblandning. Ice hinner springa fram innan jag hann blinka och hunden kastar sig för att försöka hugga Ice över ryggen. jag ropar in Ice och han kom direkt. Innan jag ens hann be om ursäkt så skriker hon på mig: Koppel! Du får inte ha din hund lös och jävla ovårdade människa oh allt vad hon får ur sig. Efter den utskällningen tänkte inte jag be om ursäkt. Usch och fy vad jag tycker synd om den hunden! Alltid skriker hon och använder fötter och ben för att sparka och smälla till hunden!

Jag bara orkar verkligen inte tjafsa med en sån människa! Fy och usch för såna här människor! Det är som om hon vore missnöjd med sitt liv och måste få ut det på någon...

Det  här var vår dag!  Må gott MVH felicia