8:00 Stressig morgon! Hade ställt väckarklockan men vaknade inte eller hade nog stängt av den i sömnen.
Linda ringde till mig och sa att Frida hade ringt mig.
Ringde upp henne och hon hämtade upp mig och Ice eftersom vi fick samåka med henne.
Sedan åkte vi hem till Linda i Norrtälje där Frida höll Freestyle kurs för oss som var med i filmdjus showen.

Vi tränade individuellt  ekipage för ekipage och medan de andra tränade så tränade Ice passivitet.  Och jag satt och snackade med de andra  deltagarna. Var härligt väder  och vi tränade i Lindas växthus som var stort och rymligt. 
När det blev jag och Ice´s tur fick vi verkligen hjälp om hur vi skulle bygga ihop ett program till låten som vi ska ha.
Kändes skönt att komma framåt och inte stå och stampa på samma ställe.  Frida Binette är verkligen så himla duktig instruktör och gillar verkligen sättet hon lär ut.  Ser upp till henne! :)

Efter kursen var slut åt vi Lunch hos Linda utomhus i det fina vädret!  Så skönt det är på landet inga bilar eller massa oljud utan bara fågelkvitter och naturliga väsen. skulle lätt kunna tänka mig att bo på landet och ha en massa djur och liten gård!  Gud vad mysigt! 

                           (Hemma)
LÄRT SIG NYTT TRICK PÅ EGEN HAND!

Var utomhus med Tyson i 1 timme och tränade med frisbee när jag är på väg in så möts jag av Ice som är jätte glad och kommer runt huskanten! Men hur hade han kommit ut tänkte jag?  Åker upp för att gå in och möts av 2 dörrar som är öppnade!  Så ja  jätte kul -_- nu har Ice lärt sig att öppna dörr inåt och utåt på egen hand!
Han har verkligen ingen skam i kroppen! 

Han vågade antagligen inte komma fram till mig och Tyson som tränade precis vid sidan av huset. Så antar att han hade gått in i skogen och rastat sig själv och hållet sig i närheten.Lilla busungen!  -_-

Tysons träning i frisbee:
Han är häftig och snabbtänkt! Full fokus på mig medans andra hundar passerade, barn spelade fotboll ,människor passerade. Och hararna skuttade runt om oss, Tyson bara jaha hejhej på dig och sedan kan du kasta då! :P Jag är stolt över honom och man ser verkligen utvecklingen hos honom.  Vi tränade på:
- Tip
- Runt
- Ligg
- Flipp
- Över

Dessutom var det ett barn som provade att kasta frisbee till honom för han skulle impa  på sina kompisar höll på oh dö av skratt  då han var väldigt nervös men ändå skulle visa sig tuff. När bollen hamnade utanför fotbollsplanen på Tysons och min sida puttade alla på varandra ingen våga hämta den.  Så jag körde platsliggning med Tyson och kastade in bollen till dom. haha så gulliga barn!
Dom bara diggar din Cd- spelare och fett musik sa dom! 
Spelade juh självklart den här musiken !

Må gott MVH felicia och de fyrtassade

För övrigt älskar min cdspelare så lägger upp en bild på den :P