Vaknade vid  9 då det regnade och blåste som bara den utomhus! 
Försökte ta ut Tyson och Ice på kissrunda men Tyson vägrade göra något utomhus då han blev äcklad av regnet och bara satte sig och börja skaka i kroppen.  Ice  gick lite äcklad  och gjorde sina behov snabbt. 
Väl inomhus  gjorde jag i ordning mig och sedan Alfons  för att åka till praktikplatsen. 

Väl framme  på praktikplatsen (1 timme):
Alfons var lugn och trygg i sig själv lite morgontrött dock men väldigt glad.
Idag var vi på en ny avdelning där vi inte hade varit innan dock var det dementa som bodde där och det var vi vana vid.  Hade Alfons kopplad  då det fanns  ganska många hundrädda människor som höll sig på ett bra avstånd från oss. Vi gick runt till de äldre och  hälsade. Alfons vet exakt hur  han ska hälsa,  han anpassar sig till varje individ . tycker det är lite häftigt att se.

Sedan  visade  vi sök av olika sorts saker det blev mycket uppskattat och alla skrattade och log.  Fick mycket beröm om hur duktig han var och hur intelligent.  Vi visade även lite små trick som:  Var är näsan, var är pannan,  tittut, sitt fint ,backa, vad säger hunden. 

Praktikplats  2 med Majsen (2 timmar)
Ice´s nya smeknamn Majsen ♥
På väg till praktikplatsen i bussen var han totalt  gnällig . han bara oh var är vi på väg?!  vad ska vi göra?  Oh mamma älskar dig puss puss puss.  Ungefär  överallt och ingenstans.

När vi klev av bussen bestämde jag mig för att ha Ice lös.  Och han gick fot med mig hela vägen till ålderdomshemmet. Gah jag älskar vår relation.  Vi vill vara med varandra, vi litar på varandra.  Vi har förtroendet för varandra. Ice var så himla glad han hoppade,skuttade fram bredvid mig i regnet.  Han är alltid glad i alla situationer eller  väder.

Inomhus:  Ice  blev jätte glad när han såg var vi var och tog ett skutt i luften utomhus sedan när vi kom in så blev han super lugn!  Gick sakta framåt och  blev som förbytt! Han gick och hälsade på alla boende (dementa. han blev kompis med alla och hälsade även på  bekanta till de boendet som var på besök.  Det var många rädda i personalen men vissa gick fram och pratade en massa med oss och ställde massa frågor om var terapihund är och hur man tränar.  Ice älskade uppmärksamheten och  var verkligen ett stort stöd åt de äldre. 
Det var en man som Ice blev riktigt närgången med.  Han brukade aldrig prata eller röra mycket på sig. 
Han var dessutom blind.  Men när Ice kom för att hälsa blev dom bästa kompisar direkt! 
Ice stod bredvid honom medans han satt i rullstolen och gosade med Ice.
personalen blev chockad över att han pratade och verkligen rörde på hela kroppen.
Jag blev s¨å glad att Ice  kunde lätta på vardagen fölr just den här mannen. 
Ice slutar aldrig att förvåna mig!
Han stod  blixt stilla jätte längre bredvid den här mannen och kelade gav pussar och var lugn! 

En lyckad dag men pissväder!
Dagens låt
Må gott MVH
Felicia och de högt älskade fyrtassade vännerna


 
Varit på  jobbet och jag ahde 0 energi men piffade upp mig med lite choklad som Felicea bjöd mig på.
Var ändå en rätt bra dag jag fotade lite och tränade med Tajii. Ice och Alfons var hemma med Manuel under dagen.
Har regnat heeeela dagen man bara orkar inte! -_-

Efter jobbet åkte jag och min allra bästa Taj-totto-to till andra sidan staden och hämtade min kamera som jag  hade glömt  när jag var hos kenneln och passa vovvisarna. Sedan hem  till världens mest underbaraste pojkvän och vovvar. Hade Fredagsmys innan Manuel skulle åka oh jobba.

kl21:20  gick jag ut på kissrunda och glömde ta med mig nycklar så blev utelåst i 30minuter!  gud vad jag och Tajitotto  frös.  medans  snutteplutte madalfie och Aje Ajsson bara satt lungt och stilla.

Nu är vi inne igen och ska se skräckfilm. me löve! :D Om spindlar  jag som har panik mot dom!